ONTMOETINSDAG STICHTING DR. ALAM DARSONO

Zoals in het vorige nummer werd meegedeeld, is er op zaterdag 20 september a.s. een gezellige ontmoetingsdag van Stichting Dr. Alam Darsono in gebouw De Paraplu in Utrecht. Deze, voor iedereen toegankelijke, dag begint om 10.15 uur en duurt tot 16.00 uur.
Voor wie wil voorlezen of voordragen uit eigen werk is er een open podium. Vooraf, tussendoor en achteraf is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, bij te praten en allerlei afspraken te maken. Ook kan er gepraat worden over praktische zaken rond het schrijven. Al deze gelegenheden en mogelijkheden biedt Stichting Dr. Alam Darsono aan blinden en slechtzienden die iets met schrijven en lezen hebben.
En er is een boekenmarkt. Wie werk in eigen beheer heeft uitgegeven of erin geslaagd is een uitgever voor zijn werk te vinden, kan er zijn boeken verkopen. Ook wie boeken in een aangepaste leesvorm heeft en deze als definitief uitgelezen beschouwt, mag er een nieuwe eigenaar voor proberen te vinden. Wie boeken wil ruilen, mag eveneens een poging wagen. Stichting Dr. Alam Darsono zal ook een paar boeken te koop aanbieden, zoals de romans ´Madeleine en de ongeziene wereld´ en ´Het zwijgen van de vader´, van Alam Darsono.
De toegangsprijs is € 10, - Voor dit bedrag krijgt u ook koffie of thee en een lunch. U kunt zich nog tot 18 september aanmelden bij de voorzitter van de stichting, Jaap van der Hoest, zowel per e-mail: jvdhoest@kabelfoon.nl als telefonisch, ´s avonds, telefoonnummer: 010-5916794.
Het adres van De Paraplu, de locatie waar de ontmoetingsdag wordt gehouden is: Van Bijnkershoeklaan 10, in Utrecht.

Routebeschrijving naar De Paraplu.
De locatie is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer (sneltram) en met de auto (gratis parkeren). Hier volgt de routebeschrijving voor wie vanaf NS-station met de sneltram wil komen:
Aankomst met de trein op Utrecht Centraal. Het is dan het handigst om naar het noord-einde van het perron te lopen (dat is de richting die de treinen naar Amsterdam/Rotterdam/Den Haag/Amersfoort rijden) en daar de trap af te lopen naar de tunnel. Op het bord boven de tunnel staat, voor wie dit zou kunnen lezen, "Van Sijpesteijnkade / Leidseveer". Aan het einde van de trap rechtsaf de tunnel ingaan en die bijna helemaal tot het einde uitlopen. Net voor het einde van de tunnel de laatste afslag (en trap) naar rechts naar de sneltram nemen. Hier staat niet aangegeven dat deze uitgang naar de sneltram leidt. Boven aan de trap naar links. Daar is meteen het perron van de tram richting IJsselstein en Nieuwegein Zuid (beide zijn goed). In de tram 2 strippen afstempelen. Uitstappen bij de derde halte, aangeduid met Oktoberplein Zuid, welke als het goed is ook wordt omgeroepen. Na het uitstappen het perron aflopen tegen de rijrichting van de tram in en rechtsaf de trambaan oversteken. Wachten tot het verkeerslicht groen is en dan de driebaansweg oversteken om vervolgens de Admiraal Helfrichlaan in te lopen. Na het winkelcentrum (aan de Admiraal Helfrichlaan) te zijn gepasseerd rechtsaf de Van Bijnkershoeklaan inslaan. Na een kleine 100 meter ligt aan de linkerkant van de straat De Paraplu. Loop links door het hek en ga naar binnen.

***
terug naar de inhoudsopgave
terug naar de eerste pagina van de website